Menu

OBILJEŽAVANJE MJESECA HRVATSKE KNJIGE NARODNA KNJIŽNICA KNIN ZAPOČINJE U PONEDJELJAK PRODAJOM KNJIGA IZ OTPISA 13 listopada, 2017

MHK_izdvojeno1Obilježavanje mjeseca hrvatske knjige Narodna knjižnica Knin započinje u ponedjeljak prodajom knjiga iz otpisa.

Prodavat će se oko 350 knjiga po cijeni od 10 kuna.

Riječ je o dobrim knjigama različitima po sadržaju (beletristika, struka, znanost) koje knjižnica otpisuje samo iz razloga jer ima više primjeraka istih naslova u svom knjižničnom fondu.

Evo i cijeloga programa obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige u organizaciji kninske knjižnice:

16.10. – Prodaja knjiga iz otpisa
19.10. – „Od Alpa do Kavkaza – Švicarska i njezine tajne i Armenija, naš daleki blizanac“- Autor Zdravko Vampovac predstavit će dva naslova; Švicarska i njezine tajne i Armenija, naš daleki blizanac. Predstavljanje će se održati na Veleučilištu marko Marulić s početkom u 19:00 sati.
19.10.- Odabir najčitatelja godine- Narodna knjižnica Knin izabrat će najčitatelje za 2017. godinu u dvije kategorije; mladi i odrasli. Proglašenje će se održati na Veleučilištu Marko Marulić s početkom u 19:00 sati.
20.10.- Otvaranje nove sezone Pub kviza Narodne knjižnice Knin
25.10. Eko radionica – Pero Antičević, travar i fizioterapeut i Marija Vidović, diplomirani inženjer agronomije i profesorica poljoprivredne skupine predmeta održati će radionicu izrade ukrasnih predmeta od aromatičnog bilja.
03.-04.11. – Vratite knjige bez naplate zakasnine
10.11. – „Krka u oku istraživača: rijeka u sedam priča“- Otvorenje izložbe dio je projekta Zelena knjižnica za zelenu Hrvatsku koja u prvi plan stavlja odnos Krke i čovjeka: istraživača, fotografa, putopisca, žitelja, posjetitelja. Kroz simboliku sedam slapova donosimo priče o ljepotici među hrvatskim rijekama i ljudima koji su se njome inspirirali, temeljene na djelima iz fonda NSK.
11. 11.- Danas ti čitam – Najdoktor u 2016. Luka Lubina, dr.dent.med. i Josipa Lubina, dr.dent.med. održati će kutić pričaonicu s djecom predškolskog uzrasta povodom Dana hrvatskih knjižnica koji se obilježava 11.studenog.

Categories: Uncategorized

Odgovori