Menu

eu-lenta-web kvadrat

PLANIRANE AKTIVNOSTI:

Predavanja :

  • „Što je to medijska pismenost“
  • „Stop nasilju na internetu“
  • „START- UP“

Radionice:

  • „Digitalna pismenost“
  • „Budi kreativan “
  • „E-životopis “

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA

Početna konferencija projekta „Razvoj digitalne,informatičke i medijske pismenosti u Kninu“ kojeg provodi Narodna knjižnica Knin održala se dana 04.03.2020. godine s početkom u 12.30 sati u dvorani Studentskog doma “Fra Lujo Marun” u Kninu.

knjiznica2knjiznica1knjiznica4knjiznica3

ZAPOČELA INFO KAMPANJA PROJEKTA “RAZVOJ DIGITALNE, INFORMATIČKE I MEDIJSKE PISMENOSTI U KNINU”

U okviru projekta Razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti u Kninu kojeg provodi Narodna knjižnica Knin, održana je info kampanja s ciljem informiranja javnosti i ciljnih skupina o cilju provedbe i aktivnostima projekta kojima želimo „Razviti i unaprijediti kulturne aktivnosti na području grada kroz projektne aktivnosti te usmjerenim edukacijama tijekom provedbe projekta doprinijeti ostvarenju većih mogućnosti za zapošljavanje nezaposlenih i mladih osoba kroz razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti.“ .Vrijednost projekta je 636.895,00 kuna, sufinanciran je iz Europskog socijalnog fonda (100 %) kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

U RUJNU ODRŽAN DRUGI INFO PULT U SKLOPU INFO KAMPANJE ZA PROJEKT “RAZVOJ DIGITALNE, INFORMATIČKE I MEDIJSKE PISMENOSTI U KNINU”

U okviru projekta Razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti u Kninu kojeg provodi Narodna knjižnica Knin, održan je drugi info pult u okviru info kampanje s ciljem promocije izvaninstitucionalnih usluga za ciljnu skupinu kao i važnosti prevencije socijalne isključenosti, te informiranja šire javnosti o aktivnostima projekta.

ODRŽAN TREĆI INFO PULT U OKVIRU “e-START” KAMPANJE PROJEKTA FINANCIRANOG EUROPSKIM SREDSTVIMA KOJEG PROVODI KNJIŽNICA

U srijedu, 16.12. 2020. na glavnom gradskom trgu održan je treći po redu info pult u sklopu info kampanje “e-START” projekta “Razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti u Kninu” s ciljem promoviranja projektnih usluga za ciljne skupine i važnosti prevencije socijalne isključenosti. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”

ODRŽAN JOŠ JEDAN INFO PULT U OKVIRU “e-START” KAMPANJE S CILJEM INFORMIRANJA JAVNOSTI I PROMOCIJE PROJEKTNIH USLUGA

Prvog dana ožujka, u ponedjeljak, na glavnom gradskom trgu održan je četvrti po redu info pult u sklopu info kampanje “e-START” projekta “Razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti u Kninu” s ciljem promoviranja projektnih usluga za ciljne skupine i važnosti prevencije socijalne isključenosti. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”

ODRŽAN PETI, UJEDNO I POSLJEDNJI INFO PULT INFORMATIVNE KAMPANJE “e-START”

Na glavnom gradskom trgu održan je peti, ujedno i posljednji info pult u okviru informativne kampanje projekta “Razvoj digitalne, informatičke i medijske pismenosti u Kninu” kojeg provodi Narodna knjižnica Knin. Provedbom informativne kampanje „e – START“ kroz info pultove, te putem web i facebook stranice knjižnice promovirane su izvaninstitucionalne usluge za ciljanu skupinu te istaknuta važnost prevencije socijalne isključenosti. Također su zainteresiranim sugrađanima pružene informacije o projektnim ciljevima, uslugama i aktivnostima. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda u stopostotnom iznosu kroz Operativni program „Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.”